seguro de coche Zurich

L’assegurança perfecta per tu

ASSEGURANCES PER A TU
COTXE
MOTO
LLAR
VIATGE
VIDA
MÒBIL
LLEURE
ACCIDENTS
PLANS DE PENSIONS
ESTALVI

Oferta especial

Promoción Pack Multi seguros
PROMOCIONES
Hi ha coses que no pots controlar. El teu futur si.

Som conscients dels imprevistos de la vida, per això et recomanem contractar el teu Pla de Pensions i per a la Jubilació amb Zurich i assegura't el millor futur. I només fins el 31 de Gener de 2022, aconsegueix un incentiu econòmic per les teves aportacions. Gaudeix de el futur com sempre havies imaginat!

Promoción Pack Multi seguros
PROMOCIONES
PROMOCIÓ DE MULTI ASSEGURANCES

Entre els nous clients de Zurich que contractin una assegurança d’Auto, Llar, Negocis o Accidents i que, en els 6 mesos següents, contractin una segona pòlissa dels dos productes que s’ofereixen, rebran un regal de 50 € en una targeta Mastercard® en línia.

Descuento por ser cliente Zurich
PROMOCIONES
Descompte pel fet de ser-ne client

Si tens cap assegurança amb Zurich i contractes una assegurança de cotxe o de la llar, et farem un 5 % de descompte. I si hi tens més d’una assegurança, te’n farem un 10 %**.

Assegurança de cotxe
Assegurança de cotxe
Assegurança de cotxe
La protecció que buscaves

Te n’oferim diferents modalitats perquè contractis l’assegurança que més s’adapti a les teves necessitats; a més a més, hem ajustat les nostres tarifes mantenint la mateixa qualitat en el servei.

seguro de coche Zurich
Assistència en viatge

Si se t’espatlla el cotxe, els nostres tècnics especialistes intentaran d’arreglar-lo in situ, perquè puguis continuar el viatge; si no es pot solucionar, et remolcarem el cotxe fins a 200 km.

seguros de coche Zurich
Grua en menys d’1 h

Si tens cap problema a la carretera, ens comprometem a enviar-t’hi una grua en menys de 60 minuts i, si no ho complim, et compensem amb 60 euros*.

seguros de coche Zurich
Recuperació del carnet

Si et quedes sense punts del permís de conduir, et donem fins a 500 euros del curs de recuperació de punts.


Seguros de hogar Zurich
Seguro de hogar Zurich
Assegurança de la llar
A casa sempre tranquil

La nostra assegurança de la llar s’adapta a les necessitats de protecció de cada casa. Si vius de lloguer, t’acabes de comprar un habitatge o tens una segona residència, tenim les cobertures que et calen.

seguro de hogar Zurich
Danys aigua

Si l’aigua et fa malbé un armari, assumim les despeses de localització i reparació de l’avaria i la substitució de l’armari.
 

seguros de hogar Zurich
Robatori

Si entren a robar a casa teva o al traster, t’indemnitzem per tot el que tinguis assegurat.

seguros de hogar Zurich
Mobles de terrassa

Si el clima extrem et malmet les cadires i la taula del jardí, te’n paguem de noves.


Seguros de vida Zurich
Seguro de vida Zurich
Assegurances de vida
La seguretat que necessites per a tu i la família

Tant si ets solter, com si vius en parella o tens fills, et pots assegurar el futur en cas d’un fet imprevist amb les nostres cobertures, d’acord amb les teves necessitats i a un preu ajustat.

seguro de vida Zurich
Cobertura

En cas de mort de l’assegurat, els familiars rebran el pagament del capital assegurat.

seguro de vida Zurich
Opcional

Si pateixes una incapacitat permanent, te n’abonem el capital garantit.

seguro de vida Zurich
Serveis extra

Posem a la teva disposició interessants serveis addicionals pensats per facilitar-te el dia a dia. A més, no n’hauràs de pagar res.


** El descompte s’aplicarà en la contractació i les renovacions de la pòlissa contractada. Els clients amb una pòlissa (d’automòbil o de la llar) que en contractin una altra (d’automòbil o de la llar), rebran un 5 % de descompte. Els clients amb més d’una pòlissa (d’automòbil o de la llar) que en contractin una altra (d’automòbil o de la llar), rebran un 10 % de descompte. Per gaudir del descompte, cal que el prenedor de totes dues pòlisses sigui el mateix. El client ha de tenir totes les pòlisses contractades amb el mateix mediador. El descompte constarà inclòs en el preu final de la pòlissa contractada. Si el client anul·la cap pòlissa, s’ajustarà el descompte quan se'n faci la renovació.
Cobertures subjectes a allò que s’estableix en les Condicions Generals i Particulars de la pòlissa.

Protecció de dades  |  Avís legal  |  Política de cookies         © Zurich